THE PRINCE INTERNATIONAL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 0010584.
THE PRINCE INTERNATIONAL poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit in mod voluntar, insa va respecta si protejeaza intimitatea. Informatiile individuale identificabile despre dumneavoastra nu sunt facute publice catre terti fara a primi in prealabil consimtamantul dvs, asa cum este explicat in aceasta sectiune. Fiecare vizitator sau membru (vizitator inregistrat) trebuie sa citeasca cu mare atentie politica de confidentialitate care guverneaza acest site pentru a intelege mai bine intentiile noastre. THE PRINCE INTERNATIONAL poate decide sa isi schimbe propria politica de confidentialitate la anumite intervale de timp, fara notificarea sau acceptarea prealabila a utilizatorilor/membrilor iar dvs. sunteti responsabil direct pentru aceste revizuiri. Folosirea in continuare a site-ului nostru, dupa eventualele modificari, sugereaza o acceptare a acestora.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, THE PRINCE INTERNATIONAL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

THE PRINCE INTERNATIONAL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

THE PRINCE INTERNATIONAL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Facem tot efortul sa ferim vizitatorii/membrii site-ului THE PRINCE INTERNATIONAL de orice pierdere de date sau informatii. Nu putem fi trasi la raspundere insa daca informatiile v-au fost sustrase (furate), adaugate, modificate sau sterse in mod premeditat sau nu de pe site-ul nostru (din contul dvs). Nu suntem responsabili nici daca adresa dvs. de e-mail a fost sustrasa in conditiile de mai sus, ati primit spam-uri, atacuri phishing, backdoor sau atacuri de orice alta natura care va pot afecta calculatorul personal sau reteaua.