Contact rapid: 0731630798 / vanzari@princeinternational.ro

Prince International

Reusim impreuna de peste 25 de ani!

Echipa Prince International reuseste de peste de 25 de ani sa vina in intampinarea dorintelor tuturor celor ce-si doresc organizarea sau reorganizarea spatiului de lucru intr-un mod cat mai eficient si armonios.

Indiferent ca acest spatiu se afla in propria casa sau in office building, in camera individuala sau open space, mobilierul ales trebuie sa completeze personalitatea celui ce-l foloseste.

Utilitatea, Culorile si Designul pieselor de mobilier sunt principalele caracteristici ce ne-au motivat de-a lungul anilor sa concepem si proiectam mobilier de birou pentru toate spatiile de lucru.

Inca de la inceput am pus accent pe utilitatea mobilierului insa mereu a contat personalitatea celui ce-l foloseste si grija de a crea un spatiu prietenos si extrem de atragator. Mai ales pentru cei ce petrec 8 ore/zi la un singur birou si stiu sa aprecieze cel mai mult Utilitatea si Frumusetea spatiului propriu de lucru.

Varietatea spatiilor de lucru ne-au provocat mereu in a gasi solutii din ce in ce mai ingenioase de design. Amplasarea mobilierului si organizarea cat mai eficienta a spatiului sunt principalele cerinte ale clientilor nostri. Cerinte pe care ne straduim sa le onoram cu profesionalism.

Office furniture and design solutions

Un produs PRINCE trebuie sa fie mereu de incredere si sa te poti baza pe el!
PRINCE lucreaza pentru aceste valori si urmareste sa includa aceste idei in procesul de productie si serviciile oferite. Numai produsele care corespund acestor valori sunt dezvoltate si intra in fluxul de productie. Este garantia pentru un produs de calitate adevarat, fabricat in Romania!

Designul adecvat, in combinatie cu materiale de calitate, si utilaje performante sunt caracteristici principale pentru un produs durabil. Garantia mobilierului PRINCE se extinde la 3 ani, oferind clientilor incredere in produsele fabricate si comercializate.

Mobila de birou este vedeta oricarei firme si capteaza atentia inca de la inceput! Pe langa arhitectura spatiului, mobila confera personalitate firmei si o scoate in evidenta.

Solicita informatii

In magazinele noastre de prezentare aveti posibilitatea de a proba toate produsele. Consultantii nostri locali va vor ajuta cu placere in procesul de selectie.

BUCURESTI

Tunari, Ilfov, 077180

Soseaua de Centura, nr. 20

0731630798 / 0731630795 / 0722253557

office@princeinternational.ro

 

Program ShowRoom

Luni - Vineri, 08:30 - 17:00

Sambata 09:00 - 14:00

CLUJ

Cluj-Napoca, langa Salice

Calea Baciului, nr. 2-4

0724261725 / 0726103304

officecluj@princeinternational.ro

 

Program ShowRoom

Luni - Vineri, 08:00 - 17:00

Sambata, la cerere

Follow us on Social Media:        

© 2018 All rights reserved to Prince International, Termeni si Conditii

Made by Creative Media Minds, www.mediaminds.ro