Contact rapid: 0756101076 / vanzari@princeinternational.ro

DEZVOLTAREA UNUI OPENSPACE DEDICAT LUCRULUI ÎN ECHIPĂ, DAR ASIGURÂND ȘI INTIMITATE, ÎN ACELAȘI TIMP

OpenOffice-ul este adesea recunoscut ca un mediu excelent de lucru, oferind o eficiență sporită echipei dpdv.  al comunicării și colaborării între angajați. Dar un concept de birou deschis, poate adesea să reflecte și diverse inconvenințe legate de intimitate, zgomot perturbant și, nu în ultimul rând, poate fi o sursă de stres angajaților.

Iată câteva idei despre cum să minimalizați răul și să maximizați binele atunci când proiectați un spațiu de birou deschis.

Planificarea atentă este crucială pentru succesul unui birou deschis. Întreprinderile au descoperit că majoritatea angajaților petrec mai puțin de 60% din timpul lor în propriile birouri, atunci când acestea sunt individuale. Un openspace elimină atât acest timp pierdut, reducându-l considerabil, cât și ajută la o reducere considerabilă a costurilor de amenajare. Un birou deschis corect configurat, va avea două mari avantaje! Va crește productivitatea angajaților și va fi mai puțin costisitor de configurat pentru angajator!

Aproximativ 70% din toate birourile folosesc astăzi conceptul de openspace. Planificarea inteligentă poate evita problemele cauzate de percepția că birourile deschise pot fi create pur și simplu prin înlăturarea pereților și ușilor și adăugarea unui decor de lucru pentru angajați. Ideea este de a crea un “spațiu multiplu” care să țină seama de diferitele moduri de lucru ale echipelor față de natura muncii depuse și nevoia individuală de intimitate.

Designul trebuie să ofere spații pentru lucrul în echipă, dar acestea să fie sub o formă clară separate, pentru a nu perturba lucrul celorlalți angajați în cadrul openspace-ului. Trebuie avut în vedere zgomotul posibil generat, socializarea nedorită, sau orice alte distrageri ale atenției, în scopul de a maximiza productivitatea oferită de acest tip de spațiu de lucru.

Sunetul și distragerile vizuale sunt eliminate destul de ușor printr-un design modern al mobilierului de birou. Se creează insule de intimitate pentru ca echipele să colaboreze atunci când este necesar. Se au în vedere birouri modulare, spațioase, cu paravane separatoare. Birourile de acest gen oferă o mare versatilitate în configurare, spațiul putând fi reconfigurat, oricând este necesar.

Panourile acustice utilizate pot fi atent personalizate, pentru a aduce culoare și textură openspace-ului. Aceste panouri au marele avantaj că atenuează sunetul distractor din activitatea de birou din apropiere. Tot cu ajutorul panourilor, se permite anumitor angajați mai puțin confortabili cu stilul de lucru openspace, un timp de acomodare pentru o tranziție lină către această metodă de lucru.

Deoarece planurile de birouri deschise se bazează pe mobilier versatil și partiții pentru a delimita spațiul de lucru individual, în locul zidurilor și ușilor mai puțin prietenoase, o companie este întotdeauna în măsură să își îmbunătățească propriul aspect.

Echipa de vânzări și proiectare, Prince International, vă poate oricând ajuta să vă proiectați biroul utilizând la maxim spațiul de lucru disponibil în companie. Contactați-ne pentru a discuta detaliile unei astfel de colaborări!

Programul ShowRoom-urilor Prince International a suferit modificari in aceasta perioada datorate Pandemiei Coronavirus. Imediat ce situatia o va permite, vom reveni la programul nostru normal.

Datele noastre de contact:

BUCURESTI

(Program ShowRoom Luni – Joi, 08:30 – 17:00 / Vineri, Sâmbătă închis)

Tunari, Ilfov, 077180, Șoseaua de Centură, nr. 20

0756101076 / 0731630795 / 0722253557

office@princeinternational.ro

 

CLUJ

(Program ShowRoom închis)

Programul închis este valabil pentru luna Aprilie (Deschidem la cerere)

Răspundem prompt la orice solicitare online/ telefonică

Cluj-Napoca, lângă Salice, Calea Baciului, nr. 2-4

0726103304 / 0724261725

officecluj@princeinternational.ro

Prince International

About Prince International

Echipa Prince International reușește de peste de 25 de ani să vină în întâmpinarea dorințelor tuturor celor ce-și doresc organizarea sau reorganizarea spațiului de lucru într-un mod cât mai eficient și armonios. Indiferent că acest spațiu se află în propria casă sau în office building, în cameră individuală sau open space, mobilierul ales trebuie să completeze personalitatea celui ce-l folosește.

Lunea Rusaliilor este zi nelucrătoare - Luni, 08.06.2020

BUCURESTI

Tunari, Ilfov, 077180

Soseaua de Centura, nr. 20

0756101076 / 0731630795 / 0722253557

office@princeinternational.ro

 

Program ShowRoom

Luni - Vineri, 08:30 - 17:00

Sâmbătă, 09:00 – 14:00

CLUJ

Cluj-Napoca, langa Salice

Calea Baciului, nr. 2-4

0724261725 / 0726103304

officecluj@princeinternational.ro

 

Program ShowRoom

Luni - Vineri, 08:00 - 17:00

Sâmbătă deschidem la cerere

Follow us on Social Media:      

© 2018 All rights reserved to Prince International, Termeni si Conditii

Website realizat cu pasiune de catre Creative Media Minds - www.mediaminds.ro