Choose for you


[nasa_products_deal id="12328" deal_grid_limit="5" type_grid="recent_product" arrows="1" is_ajax="yes"]

Promoții active în această perioadă, la mobila de birou nouă!

[section_header use_decoration=”0″ main_heading=”Prince International” font_size=”xlarge” color=”#000000″ spy=”uk-animation-slide-left” css=”.vc_custom_1536269130186{margin-top: 30px !important;}”]

   Office furniture and design solutions

Echipa Prince International reuseste de peste de 25 de ani sa vina in intampinarea dorintelor tuturor celor ce-si doresc organizarea sau reorganizarea spatiului de lucru intr-un mod cat mai eficient si armonios. Indiferent ca acest spatiu se afla in propria casa sau in office building, in camera individuala sau open space, mobilierul ales trebuie sa completeze personalitatea celui ce-l foloseste.

GAMA NOASTRA DE MOBILIER OFFICE

Produsele regasite in sectiunile de mobila noua si second-hand pot fi vizualizate si in ShowRoom-urile noastre din Bucuresti sau Cluj (gama mai restransa)!

(Click pe imagine)

(Click pe imagine)

Utilitatea, Culorile si Designul pieselor de mobilier sunt principalele caracteristici ce ne-au motivat de-a lungul anilor sa concepem si proiectam mobilier de birou pentru toate spatiile de lucru.

Inca de la inceput am pus accent pe utilitatea mobilierului insa mereu a contat personalitatea celui ce-l foloseste si grija de a crea un spatiu prietenos si extrem de atragator. Mai ales pentru cei ce petrec 8 ore/zi la un singur birou si stiu sa aprecieze cel mai mult Utilitatea si Frumusetea spatiului propriu de lucru. Varietatea spatiilor de lucru ne-au provocat mereu in a gasi solutii din ce in ce mai ingenioase de design. Amplasarea mobilierului si organizarea cat mai eficienta a spatiului sunt principalele cerinte ale clientilor nostri. Cerinte pe care ne straduim sa le onoram cu profesionalism.