Contact rapid: 0756101076 / vanzari@princeinternational.ro

Garnitura de birou TOMAHAWK

Inovația continuă este secretul la vedere al oricărui business de succes!

Industria mobilei este una dintre cele mai dinamice zone de producţie, iar succesul unui business este strâns legat de capacitatea sa de reinventare continuă.

Preferinţele în schimbare ale consumatorilor şi inovaţiile din domeniu au dus la apariţia unor noi trenduri, iar consumatorii au înţeles că mobilierul office poate avea mai multe funcţii, alegând de multe ori piese de mobilă versatile, ce pot folosi atât ca mobilier de birou cât şi ca element de decor ‘statement’, care să poată spune o poveste clară prin simplu său aspect.

Și noi, la Prince Internațional, ne asumăm cu mândrie acest trend inovativ și îl implementăm în cadrul conceptelor noastre pentru mobilierul office modern.

Garnitura de birou TOMAHAWK

Cu garnitura de birou TOMAHAWK ne-am dorit să ne îndepărtăm cât mai mult de paradigma unghiurilor drepte, a simetriilor, a muchiilor rectilinii și a liniilor paralele și să înlocuim foarte des folositele decoruri gri, bej, mesteacăn sau salcâm cu o notă naturală, cu accent rustic, conferită de decorurile premium de lemn.

Am desenat forme inedite care conturează un post de lucru bine organizat și care valorifică eficient spațiul unei încăperi de mărime (medie) mijlocie.

Piesele garniturii se pun la fel de bine în valoare și într-un open space, acolo unde managerul dorește o minimă delimitare față de echipa cu care lucrează.

Forma desk-ului și structura de susținere a acestuia au fost gândite astfel încât partea mai lată a blatului să poată fi folosită ca o masă la care managerul să poată invita, la o întâlnire de lucru, doi sau chiar trei colaboratori. Se elimină astfel necesitatea unei mese separate pentru întâlniri de lucru.

Extensia biroului la partea dinspre scaunul ergonomic poate “ascunde” o imprimantă/scanner de dimensiuni medii, câteva bibliorafturi sau accesorii personale.

La exterior (spre cameră) extensia biroului este prevăzută cu două rafturi unde pot fi etalate câteva din volumele de business preferate sau obiecte decorative care să îl reprezinte pe ocupantul biroului ori profilul companiei.

În funcție de spațiul din încăpere, extensia și desk-ul pot fi aranjate astfel încât să formeze unghiuri mai mari sau mai mici de 90 grade.

Comoda se înscrie în nota generală a formelor nonconformiste, dar vine să completeze funcționalitatea postului de lucru cu un spațiu de stocare pentru documente, dispus pe un perimetru poligonal aflat mereu la “o lungime de braț” de piesa centrală – scaunul ergonomic.

Într-un astfel de mediu de lucru un manager workaholic trebuie să aibă grijă să nu se lase “furat” de confortul mediului de lucru și să-și amintească să-și ia o pauză pentru un chat sau o cafea cu colegii.

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate și provin de la producatori precum Egger, Blum, sau Hafele.

Pentru garnitura prezentată aici am ales un decor premium de lemn de stejar natur, din gama Feelwood de la Egger.

Gama Feelwood arată la fel și oferă aceeași senzație tactilă ca lemnul natural, dar este mult mai avantajoasă din punct de vedere al costurilor. Tehnologia sincron dă viață decorurilor, reproducând sincronizat calitățile estetice și tactile ale lemnului adevărat.

În final, de ce Tomahawk? Pentru că, dacă nu ați observat, privit de sus, biroul seamănă cu celebra toporișcă folosită de amerindieni cu mai bine de un secol în urmă. Inspirați de utilitatea acestui obiect, ne-am gândit că am putea replica forme emblematice ale istoriei pentru a conferi un aer deopotrivă neconvențional și funcțional unei piese de mobilier care pare că-și dorește să iasă din tipare.

Compania noastră este producătorul modelelor expuse și putem executa piesele de mobilier în diferite variate și combinații de culori și decoruri, iar la cerere putem modifica dimensiunile astfel încât să se încadreze în spațiile pe care le aveți la dispoziție.

Programul ShowRoom-urilor Prince International a suferit modificari in aceasta perioada datorate Pandemiei Coronavirus. Imediat ce situatia o va permite, vom reveni la programul nostru normal.

Datele noastre de contact:

BUCURESTI

(Program ShowRoom Luni – Joi, 08:30 – 17:00 / Vineri, Sâmbătă închis)

Tunari, Ilfov, 077180, Șoseaua de Centură, nr. 20

0756101076 / 0731630795 / 0722253557

office@princeinternational.ro

 

CLUJ

(Program ShowRoom închis)

Programul închis este valabil pentru luna Aprilie (Deschidem la cerere)

Răspundem prompt la orice solicitare online/ telefonică

Cluj-Napoca, lângă Salice, Calea Baciului, nr. 2-4

0726103304 / 0724261725

officecluj@princeinternational.ro

Prince International

About Prince International

Echipa Prince International reușește de peste de 25 de ani să vină în întâmpinarea dorințelor tuturor celor ce-și doresc organizarea sau reorganizarea spațiului de lucru într-un mod cât mai eficient și armonios. Indiferent că acest spațiu se află în propria casă sau în office building, în cameră individuală sau open space, mobilierul ales trebuie să completeze personalitatea celui ce-l folosește.

Lunea Rusaliilor este zi nelucrătoare - Luni, 08.06.2020

BUCURESTI

Tunari, Ilfov, 077180

Soseaua de Centura, nr. 20

0756101076 / 0731630795 / 0722253557

office@princeinternational.ro

 

Program ShowRoom

Luni - Vineri, 08:30 - 17:00

Sâmbătă, 09:00 – 14:00

CLUJ

Cluj-Napoca, langa Salice

Calea Baciului, nr. 2-4

0724261725 / 0726103304

officecluj@princeinternational.ro

 

Program ShowRoom

Luni - Vineri, 08:00 - 17:00

Sâmbătă deschidem la cerere

Follow us on Social Media:      

© 2018 All rights reserved to Prince International, Termeni si Conditii

Website realizat cu pasiune de catre Creative Media Minds - www.mediaminds.ro