Birou directorial Caelum Lattice

2,889.00 lei


Pretul afisat este valabil pentru cea mai mica dimensiune a acestui produs si luand in calcul decorurile mentionate in descrierea gamei de produs. La cerere putem executa acest produs si la alte dimensiuni sau combinatii de culori ori decoruri! (altele decat cele 4 decoruri recomandate mai jos). Va rugam sa ne contactati pentru a discuta o oferta personalizata pentru dvs!


Share it:

Birou directorial Caelum Lattice

Filozofia biroului directorial Caelum este de a transmite un sentiment de eleganta si farmec, fara a renunta la liniaritatea tipica contemporana a formelor si a volumelor. Dimensiunile biroului si grosimea PAL-ului din care a fost construit, ii dau acestui birou o nota de eleganta iar combinatia rafinata de culoari gri onix si shorewood il fac sa iasa in evidenta.

Acest model de birou directorial este tipul de mobilier office ce adauga eleganta si individualism biroului dvs. Aceste elementele de mobilier minimaliste va dau posibilitatea multiplelor aranjamente legate de functionalitate si utilizare avantajoasa al spatiul de lucru.

Dimensiuni birou:

  • Latime : 2200 mm
  • Adancime : 1500 mm
  • Inaltime: 800 mm

Material:

  • PAL: 18 mm
  • Culoari: Shorewood    
  • Gri onix                       

Biroul este construit din PAL de 18 mm in doua culori gri onix si shorewood si dispune de o extensie cu doua sertare si spatiu pentru documente/dosare.

Cod produs: CCBR22_15N

Pentru acest model de birou va recomandam urmatorul scaun aici.

Mai multe modele si idei, puteti accesa toata gama de scaune aici.

Producator: Prince International

Pret net, nu include TVA!

Gama mobilier birou

Gama DIRECTORIAL

Mobilier birou nou

Birouri, Birouri Gama DIRECTORIAL