Birou Steelcase Sit2Stand

Availability: Stoc epuizat

550 lei


Stoc epuizat


Share it:

Birou Steelcase Sit2Stand

Sit2Stand de la Steelcase este un birou multifunctional, ce se remarca prin simplitate si designul sau elegant. Sit2Stand este usor de configurat datorita unor caracteristici intuitive, cum ar fi reglarea inaltimii si gestionarea inteligenta a cablurilor.

Sit2Stand este un birou care satisface cerintele esentiale de astazi. Daca descoperiti ca sacrificati in mod constant spatiul de birou in gramezi de hartii si incurcaturi de fire, Sit2Stand are caracteristicile necesare pentru a va gestiona lucrurile. Pastreaza spatiul dvs. de lucru si spatiul dvs. central complet liber pentru a va concentra pe ceea ce trebuie sa faceti.

Date tehnice:

 • Dimensiuni (L x l) in cm: 200 x 80 cm
 • Inaltime ajustabila de la 64 la 82 cm
 • Culoare blat: Salcam
 • Grosimea blatului: 2,5 cm
 • Forma biroului: Dreptunghiulara
 • Schelete birou:  picioare metalice reglabile in inaltime vopsite in culoarea gri
 • Canal de cablu 
 • Acest model se poate accesoriza cu separator

Reglarea pe inaltime se face mecanic, utilizand manivela aflata pe piciorul biroului pentru blocarea pe pozitia dorita.

In momentul reglarii pe inaltime, biroul trebuie eliberat de eventualele obiecte aflate pe blatul de lucru.

Greutatea maxima suportata este de 120kg.

Pentru acest model de birou va recomandam urmatorul model de scaun aici.

Mai multe modele si idei, puteti accesa toata gama de scaune aici.

Cod produs: BD200SCS

Producator: Steelcase

Pret net, nu include TVA!

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

 • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
 • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
 • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Producator

STEELCASE

Caracteristici mobilier SH

Scaun fix

Navigation
Văzute

RECENT VĂZUTE

Închide