Birouri cu reglaj electric pe inaltime

Availability: Stoc epuizat

1,299 lei


Stoc epuizat


Share it:

Birouri cu reglaj electric pe inaltime

Acum va dam posibilitatea sa va personalizati biroul asa cum va doriti, prin alegerea modelului de cadru cat si a blatului.

Structura biroului este metalica ce vine dotata cu un motor electric ce va permite sa reglati inaltimea biroului pana la 125 cm.

Capacitatea de ridicare este de maxim 65 kg, aspect ce il face sa fie practic si functional.

Blaturile SH sunt disponibile in doua nuante, gri si mesteacan si in doua dimensiuni – 140 cm sau 160 cm.

La cerere putem echipa birourile cu blaturi noi in culoarea dorita contra cost.

Date tehnice:

  • Lungime:  140- 160 cm
  • Latime: 80 cm
  • Inaltime reglabila: 67 – 125 cm
  • Grosime blat: 2.5 cm
  • Culoare blat: Mesteacan/Gri
  • Culoare picioare: Gri
  • Reglaj pe inaltime electric din telecomanda.

Greutatea maxima suportata este de 120kg.

Pretul afisat de 1299 lei+ TVA, este pentru cadrul cu picioarele rotunde.

Pretul pentru cadrul cu picioarele patrate este de 1500 lei +TVA.

Cod produs: BEF160R

Pretul nu contine TVA

Ce inseamna mobilier folosit (SH)? (click pentru a afla)

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

  • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
  • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
  • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Navigation
Văzute

RECENT VĂZUTE

Închide