SKU: CABF Categorii: , Etichetă:

Cabina pentru fumatori Smoke’n Go Mezzo

9,600 lei (Preț fără TVA)Distribuie in Social Media:

Cabina pentru fumatori Smoke’n Go

Sunt unitati complet amenajate, cu design foarte modern, si cu eficienta foarte mare de filtrare.

Sunt usor de instalat si se pot adapta oricarui tip de spatiu in care se fumeaza ocazional, mediu sau intensiv, precum aeroporturi, cladiri de birouri, centre comerciale, institutii publice, hoteluri, restaurante etc.

“Inima” cabinei de fumat este un sistem unic de filtrare in 5 faze succesive, aerul viciat trecand prin filtre mecanice, filtre electrostatice, HEPA, filtre cu carbune activ si filtre finale de oxidare a gazelor. Retentia de fum de tigara si mirosuri este atat de eficienta incat calitatea aerului din imediata apropiere a cabinei ramane neschimbata, mirosul de fum de tigara neputand fi detectat.

Cod produs: CABF

Producator: Euromate

Pretul nu contine TVA

Ce inseamna mobilier folosit (SH)? (click pentru a afla)

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

  • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
  • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
  • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Producator

SEDUS

Meniu
Vizualizate

Recent vizualizate

Inchide