Clasificator Vario cu patru sertare si doua usi

Disponibilitate: Stoc epuizat

550 lei (Preț fără TVA)


Stoc epuizat


Distribuie in Social Media:

Clasificator pentru dosare Vario cu patru sertare si doua usi

Clasificatorul este prevazut cu patru sertare, care permit depozitarea dosarelor unui spatiu modern si organizat eficient. Asa cum reiese si din denumire, aceasta este format din 4 sertare suprapuse, ideale pentru asezarea diferitelor dosare sau bibliorafturi.

Partea de sus a clasificatorului este prevazut un spatiu clasic de stocare cu o polita reglabila si doua usi cu inchidere cu cheie.

Finisajul gri este usor de imbinat cu alte nuante ale pieselor de mobilier sau ale obiectelor decorative. Aceasta nuanta va evidentia intr-un mod placut obiectele in culori inchise, realizand un contrast unic si se va armoniza cu obiectele in nuante deschise.

Datorita simplitatii in care este construit, clasificatorul Vario va ofera libertatea de a conferi personalitate si unicitate spatiului in care este amplasat. Aceasta piesa de mobilier pentru birou are inaltimea de 1850 mm, latimea de 790 mm si adancimea de 580 mm.

Fie ca detineti multe dosare sau bibliorafturi pe care vreti sa le adunati intr-un singur loc si sa creati o arhiva personala, fie ca lucrati de acasa, iar biroul are nevoie de un corp de mobilier care sa sustina proiectele si documentele importante, acest clasificator este solutia ideala pentru a rezolva toate aceste situatii.

Dimensiuni:

  • Inaltime:  1850 mm
  • Latime:       790 mm
  • Adancime: 580 mm

Clasificatorul este construit din PAL melaminat de culoarea gri avand grosime de 2cm iar inchiderea  sertarelor si a celor doua usi se realizeaza cu yala cu cheie.

Cod produs: DSV

Producator: VARIO

Pretul nu contine TVA

Ce inseamna mobilier folosit (SH)? (click pentru a afla)

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

  • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
  • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
  • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Producator

VARIO BüroEinrichtungen

Meniu
Vizualizate

Recent vizualizate

Inchide