Masa patrata reglabila in inaltime Sedus

199 lei (Preț fără TVA)Distribuie in Social Media:

Masa patrata reglabila in inaltime Sedus

Masa patrata Sedus reglabila pe inaltime permite servirea micului dejun, a pranzului sau a cinei in familie sau intre prieteni. Masa este extrem de elegant si moderna avand forma patrata cu urmatoarele dimensiuni: 80 cm latime, 80 cm lungime si o inaltime reglabila intre 68 – 76 cm inaltime.

Aceasta masa asigura indeplinirea a doua criterii principale: confort si functionalitate, intrucat nu ocupa mult spatiu, dar este practica pentru servirea mesei sau a unor gustari in grup restrans.

Date tehnice:

  • Lungime:                    800 mm
  • Latime:                        800 mm
  • Inaltime:           680 – 760 mm
  • Grosime blat                  25 mm
  • Culoare blat:                        Alb
  • Culoare schelet:   Gri antracit     

Pentru acest model de masa va recomandam urmatorul scaun aici.

Mai multe modele si idei, puteti accesa toata gama de scaune aici.

Cod produs: MP80GS

Pret net, nu include TVA!

Ce inseamna mobilier folosit (SH)? (click pentru a afla)

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

 
  • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
  • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
  • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Caracteristici mobilier SH

Reglabil inaltime

Meniu
Vizualizate

Recent vizualizate

Inchide