Masuta pentru cafea Eileen Gray

1,575 lei (Preț fără TVA)Distribuie in Social Media:

Masuta pentru cafea Eileen Gray

Aceasta masa pentru cafea a fost numita dupa casa de vara, pe care Eileen Gray si-a construit-o pentru ea si pentru colaboratorul ei, Jean Badovici. Initial conceputa pe post de noptiera, ulterior a fost comercializata si ca masuta pentru cafea in camera de oaspeti din casa. Masuta cu estetica sa purista completeaza o gama larga de mobilier si aranjamente.

Aceasta masuta pentru cafea poate fi asezata in orice camera a casei, ba mai mult, se poate utiliza si afara pe terasa  pentru simplu fapt ca arata bine, si are o functionalitate fantastica!

Aceasta masuta pentru cafea este reglabila pe inaltime in mai multe trepte cu valori cuprinse intre 68 si 100 cm si are un diametru de 52 cm. Cadrul este din construit din otel inoxidabil lustruit cu un geam curat din sticla. 

Cod produs: MIRF

Producator: Eileen Gray

Pret net, nu include TVA!

Ce inseamna mobilier folosit (SH)? (click pentru a afla)

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

 
  • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
  • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
  • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Meniu
Vizualizate

Recent vizualizate

Inchide