Pupitru pentru lucru din picioare Officeplus White

Availability: Stoc epuizat

450.00 lei


Stoc epuizat


Share it:

Pupitrul este un stand reglabil in inaltime destinat lucratului din picioare dar se poate utiliza cu succes si ca suport pentru discursuri si prezentari in cadrul conferintelor si a evenimentelor . Are un aspect modern si profesionist, blatul fiind fabricat din melamina iar structura este metalica cu piston cu gaz pentru reglarea in inaltime.

Dimensiuni:

 • Inaltime totala: 112 – 156 cm
 • Inaltimea piciorului 92-139 cm
 • Suprafata de lucru 70 x 40 cm

Specificatii:

 • Inaltime reglabila cu ajutorul pistonului cu gaz
 • Suprafata de lucru cu reglarea unghiului in 7 trepte de la 0° la 70°
 • Baza rotunda mobila cu suport reglabil in inaltime pentru picioare
 • Blat melaminat
 • Culoare – Alb

Cod produs: POFFPW

Producator: Officeplus

Pret net, nu include TVA!

Ce inseamna mobilier folosit (SH)? (click pentru a afla)

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

 • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
 • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
 • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Caracteristici mobilier SH

Pupitru mobil

Producator

VARIO BüroEinrichtungen

Navigation
Văzute

RECENT VĂZUTE

Închide