SKU: London Categorii: , Etichete: , Brand:

Scaun bar Topstar Sitness London

Availability: Disponibil pentru precomandă


Pentru termen de livrare si pret, va rugam sa ne contactati.

Disponibil pentru precomandă


Share it:

Scaun bar Topstar Sitness London

Fiecare om își petrece aproximativ 8 ani din viață stând într-un restaurant sau la masa, mult timp, care nu ar trebui să fie petrecut pe scaune nepotrivite – pentru că acest lucru duce la o postură neadecvata și dureri de spate. Și în sfârșit, este pur și simplu inconfortabil!

Sitness® Urban rezolvă această problemă. Cu inovatia noastră patentată de mișcare 3D, care conectează dinamic baza scaunului și scaunul, corpul tău se menține constant în mișcare astfel antrenand spatele și coloana vertebrală.

Tehnologia de vulcanizare din cadrul industriei auto oferă o îmbinare flexibilă a picioarelor scaunului cu partea de șezut. Această îmbinare aduce un tip de șezut tridimensional, demonstrat extrem de confortabil pentru spatele oaspeților.

Designul modern se intalneste cu o experiență incomparabila de șezut. Diverse versiuni de cadru în combinație cu țesături de tapițerie de înaltă calitate și tehnologia Sitness® patentată
asigura un sentiment de bine pentru observator, proprietar și oaspete.

Taburetul London 7.0/7.1 este alcatuit dintr-un cadru de bază subțire, stabil, disponibil în două înălțimi diferite. Nenumărate culori și țesături sunt posibile variații pentru placa rotundă a scaunului. Acest lucru înseamnă că London 7.0 / 7.1 poate să fie integrat în aproape orice cameră – fie acasă, în restaurante sau hoteluri.

 

 

Pentru termen de livrare si preț, vă rugăm sa ne contactați.

Producator: Topstar

Garanție: 3 ani

Produs in Germania

 

Specificații tehnice

  • Inaltimea scaunului: 67-70 cm (London 7.0 ) / 82-85 cm (London 7.1)
  • Latimea sezutului: 36 cm
  • Adancimea sezutului: 36 cm
  • Latimea totala a scaunului: 39 cm
  • Adancimea totala a scaunului: 39 cm
Mobilier birou nou

Scaune Birou

Producator

Topstar

DISPONIBILITATE

Verifica telefonic disponibilitatea

SCAUNE DE BIROU

Meeting