SKU: Zurich Categorii: , , Etichete: , Brand:

Scaun meeting Topstar Sitness Zurich

Disponibilitate: Disponibil pentru precomandă

lei (Preț fără TVA)


Pentru termen de livrare si pret, va rugam sa ne contactati.

Disponibil pentru precomandă


Distribuie in Social Media:

Scaun meeting Topstar Sitness Zurich

Fiecare om își petrece aproximativ 8 ani din viață stând într-un restaurant sau la masa, mult timp, care nu ar trebui să fie petrecut pe scaune nepotrivite – pentru că acest lucru duce la o postură neadecvata și dureri de spate. Și în sfârșit, este pur și simplu inconfortabil!

Sitness® Urban rezolvă această problemă. Cu inovatia noastră patentată de mișcare 3D, care conectează dinamic baza scaunului și scaunul, corpul tău se menține constant în mișcare astfel antrenand spatele și coloana vertebrală.

Tehnologia de vulcanizare din cadrul industriei auto oferă o îmbinare flexibilă a picioarelor scaunului cu partea de șezut. Această îmbinare aduce un tip de șezut tridimensional, demonstrat extrem de confortabil pentru spatele oaspeților.

Designul modern se intalneste cu o experiență incomparabila de șezut. Diverse versiuni de cadru în combinație cu țesături de tapițerie de înaltă calitate și tehnologia Sitness® patentată
asigura un sentiment de bine pentru observator, proprietar și oaspete.

Designul excepțional al produsului se caracterizează printr-o formă cubică atractivă. Sitness® Zürich 3.0, echipat cu tehnologia Sitness®, vă invită să vă relaxati. Confectionat din piele sau țesătură -fotoliul poate fi configurat în funcție de dorințele dvs. individuale. În orice caz, nu trebuie să alegeți între frumusețe și confort, le puteți avea pe amandouă.

 

 

Pentru termen de livrare si preț, vă rugăm sa ne contactați.

Producator: Topstar

Garanție: 3 ani

Produs in Germania

Specificații tehnice

  • Inaltimea scaunului: 46-49 cm pentru modelul cu picioare din aluminiu lucios/ 49-52 cm pentru versiunea cu picioarele negre
  • Latimea sezutului: 46 cm
  • Adancimea sezutului: 46 cm
  • Inaltimea spatarului: 42 cm
  • Latimea spatarului: 45 cm
  • Latimea scaunului: 56 cm
  • Adancimea scaunului: 63 cm
Mobilier birou nou

Scaune Birou

Producator

Topstar

DISPONIBILITATE

Verifica telefonic disponibilitatea

SCAUNE DE BIROU

Meeting