Scaun office ergonomic Haworth Conforto 39

659 lei (Preț fără TVA)Distribuie in Social Media:

Scaun office ergonomic Haworth Conforto 39

Scaunul pivotant Haworth Comforto 39 ofera un raport excelent pret-performanta, deoarece ofera un mecanism sincronizat in combinatie cu un spatar reglabil pe inaltime. Acest lucru il face partenerul ideal pentru munca de birou de zi cu zi. In start-up-uri, echipe mici, etc.

Ergonomia scaunului rotativ de birou Haworth® Comforto 39

Mecanism sincron cu sistem de reglare a miscarii corporale, reglarea greutatii corporale, spatar usor care poate fi ajustat in inaltime, cu reglaj pentru inclinarea scaunului si suspensie adanca – pentru o relaxare optima a muschilor si articulatiilor.

Sustenabilitatea scaunului de birou Haworth® Comforto 39

Durabilitatea face parte din cultura corporativa a companiei Haworth. De exemplu, dezvoltarea produselor utilizeaza o mare parte a materialelor reciclate si reciclabile. Locatiile de productie sunt certificate in conformitate cu ISO-9001 (managementul calitatii) si ISO-14001 (managementul mediului), site-urile de productie germane in plus fata de BS-OHSAS-18001 (managementul securitatii si securitatii ocupaționale).

Detalii tehnice :

 • Tapiterie din tesatura si textil
 • Mecanism sincron (ajustare sincronizata in 3 puncte)
 • Scaunul si spatarul urmaresc miscarile ocupantilor in mod sincron in raportul unghi corect.
 • Ajustare fara trepte, imediat vizibila contrapresiunea constanta a spatarului in toate pozitiile de lucru
 • Reglaj greutate corporala intre 45 – 130 kg + reglarea inaltimii in mod trepied (Comforto Lift)
 • Inaltime totala scaun: 940-1120
 • Latime: 670
 • Adancime: 660
 • Inaltimea sezutului: 400-520
 • Lățimea sezutului: 480
 • Adancimea sezutului: 420-520
 • Inaltimea spatarului: 530-590

Cod produs: SEPH

Producator: Haworth

Pret net, nu include TVA!

Ce inseamna mobilier folosit (SH)? (click pentru a afla)

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

 • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
 • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
 • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Caracteristici mobilier SH

Scaun fix

Producator

HAWORTH

Meniu
Vizualizate

Recent vizualizate

Inchide