Sistem de arhivare mobil Foreg

6,900.00 leiShare it:

Sistem de arhivare mobil Foreg

Sistemul  de arhivare mobil ofera acces rapid  si protectie a documentelor , precum si utilizarea cu maxima eficienta a spatiului disponibil.Unitatile de raft se monteaza pe baze mobile, miscarea acestora realizandu-se pe sine amplasate in podea, iar modulele se pot deplasa cu ajutorul unui sistem mecanic actionat manual, cu efort minim din partea manipulatorului .

Astfel sunt eliminate culoarele fixe dintre cele doua randuri de rafturi, fiind nevoie de un spatiu minim (aproximativ 1M) pentru accesarea in conditii normale a oricareia dintre locatiile de raft.

Dimensiunile arhivei mobile si numarul de module se determinain functie de spatiu disponibil si necesarul de arhivare.

Dimensiuni module(Lxlxh)-190x60x240

Nivele de depozitare pentru un modul-6

Culoare alb/gri

Cod- SAR

Pret-6900 lei
Pretul nu contine Tva

INFO Mobilier SH

CE INSEAMNA MOBILIER SECOND HAND?

 
  • 1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. Prince International se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.
  • 2) Prince International subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, Prince International oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Bucuresti si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.
  • 3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.
Navigation
Văzute

RECENT VĂZUTE

Închide