O CROMATICĂ VESELĂ A BIROULUI FACE LOC NATURII ÎN CADRUL SPAȚIULUI DE LUCRU

Este extrem de atractiv ca biroul unei instituții de învățământ la distanță să fie colorat și stimulant, atât pentru studenți, cât și pentru angajații săi. Astfel, sediul central al NTI din Leiden, Olanda, este o sugestie perfectă a modului în care învățământul îți colorează lumea. Proiectat de Liong Lie Architects, birourile nu suferă de o lipsă de stimulare cromatică și sunt un exemplu minunat de ceea ce se poate face cu resurse limitate.

Culorile corporatiste și-au găsit locul în designul interior al biroului, cu un întreg curcubeu expus într-un afișaj entuziast peste tot în birou. Design-ul interior subliniat și revigorat de fundalul alb, împotriva căruia culorile par să vină și mai mult la viață, creează un spațiu în care monotonia și plictiseala tipică rutinei nu au loc.

Dinamică cromatică a mobilierului nu este însă singurul actor aici. Printurile supradimensionate ale peisajelor vii deschid spațiul și par să elibereze angajații din închisorile biroului. Aceste peisaje populează zidurile, pereții interiori despărțitori și chiar tavanul, cu cerul albastru de vară și nori inofensivi.

Mobilierul de birou este conceput pentru a se potrivi diferitelor nevoi și stiluri de lucru, având în componența camere pentru studiu individual, săli de lucru cu scaune confortabile și pereți separatori fonoabsorbanți, și chiar opțiunea de a lucra la un bar. Nevoia de un birou stimulativ și distractiv este esențială pentru NTI, deoarece educația însăși trebuie să bifeze aceste caracteristici pentru a fi eficientă. Mai mult, lumea relativ nouă a educației la distanță aduce o anumită flexibilitate în viața celor ce folosesc aceste servicii, un concept care este perfect ilustrat de designul netradițional al biroului NTI.

Dacă vă inspiră acest stil nonconformist și vesel de amenajare, noi vă putem spriji pe partea de mobilier office, cu piese cât mai atractive, concepute pentru a se potrivi perfect spațiului dvs. de lucru.

Producem mobilă de birou la un înalt nivel calitativ, în numeroase nuanțe, forme și dimensiuni. Activăm de mai bine de 25 ani pe piața românească, ani dedicați formării și perfecționării tehnologiei de prelucrare și asamblare a mobilierului, pentru a oferi doar servicii de top clienților.

Personalizăm orice idee pe care o aveți în materie de mobilier de birou, echipa noastră de proiectare va efectua o modelare 3D pentru dvs, pentru a vizualiza cât mai corect cum ar putea prinde viață proiectul dorit de dvs. Nu ezitați să ne contactați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *