Serviciile PRINCE INTERNATIONAL

Utilitatea, Culorile și Designul pieselor de mobilier sunt principalele caracteristici ce ne-au motivat de-a lungul anilor să concepem și proiectăm mobilier de birou pentru toate spațiile de lucru.

Înca de la început am pus accent pe utilitatea mobilierului însă mereu a contat personalitatea celui ce-l folosește și grija de a crea un spațiu prietenos și extrem de atrăgător. Mai ales pentru cei ce petrec 8 ore/zi la un singur birou și știu să aprecieze cel mai mult Utilitatea și Frumusețea spațiului propriu de lucru. Varietatea spațiilor de lucru ne-au provocat mereu în a găsi soluții din ce în ce mai ingenioase de design. Amplasarea mobilierului și organizarea cât mai eficientă a spațiului sunt principalele cerințe ale clienților noștri. Cerințe pe care ne străduim să le onorăm cu profesionalism.

Design și Proiectare în IMOS 3D

Cu mai bine de două decenii de experiență în producția de mobilier, The Prince International pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de servicii în domeniul amenajărilor interioare.

Proiectare mobilier la comandă în Imos 3D

The Prince International este pregătit să își întâmpine clienții cu soluții pe termen scurt, având în permanență stocuri de mobilier de serie cu livrare imediată, iar pentru clienții mai exigenți care doresc mobilier personalizat, echipa noastră de proiectare este gata să abordeze și cele mai îndrăznețe idei. Vă stăm la dispoziție cu consultanță de specialitate pentru a asigura succesul proiectelor dumneavoastră.

Vizualizări 3D

Pentru un plus de certitudine, clienții The Prince International beneficiază și de servicii de vizualizare 3D. Pentru a vă asigura că am înțeles până în cele mai mici detalii cerințele proiectelor dumneavoastră vă oferim posibiliatea de a vizualiza simulări cu acestea pentru a știi exact cum o să arate produsele finite. În acest mod o să știți exact dacă proiectele sunt gata pentru execuție sau dacă mai necesită modificări.

Măsurători la locația clienților

Știm că fiecare spațiu este unic și din acest motiv ne deplasăm cu plăcere la locațiile clienților noștri. Considerăm acest lucru deosebit de important pentru pentru a vă putea propune soluțiile cele mai eficiente. O bună înțelegere a spațiului amenajat este esențială pentru evitarea problemelor ce pot apărea pe parcurs.

Amenajări interioare

Societatea noastră oferă soluții de amenajări interioare atât pentru persoanele juridice cât și pentru cele fizice. Fie că este vorba de un spațiu office sau rezidențial la The Prince International o să primiți întotdeauna consultanță de specialitate indiferent de proiectele dumneavoastră.

Transport și Montaj

Compania The Prince International vă oferă servicii de transport, montaj, asigurându-vă performanță, încredere și promptitudine. Totodată, vă oferă asistență gratuită în alegerea celei mai bune opțiuni adaptată necesităților dumneavoastră și oferte în funcție de serviciile solicitate.

Prețurile vor fi calculate ținându-se cont de mai multe variabile și punându-se accent deosebit pe siguranța obiectelor transportate. Personalul nostru, instruit în acest domeniu, va asigura un transport eficient și sigur.

Servicii prelucrări PAL

Oferim servicii debitare PAL, aplicare cant ABS (și pe rotund) și prelucrări CNC, toate cu utilaje profesionale HOMAG.

Acceptăm materialele clientului dar avem și o ofertă bogată de PAL și cant ABS.

Putem asigura transportul pieselor prelucrate la locația clientului. Prețul se stabilește în funcție de distanță și de volumul de marfă.

Tarife:

A. Debitare PAL grosime 18mm, după plan de încadrare client – 17 RON/ foaia de PAL

B. Aplicare cant

22 x 0.4 mm – 1.30 RON/m
22 x 1 mm – 1.85 RON/m
22 x 2 mm – 1.85 RON/m
42 x 2 mm – 3.60 RON/m

Pe contur rotund 22 x 2 mm – 8.50 RON/m
Pe contur rotund 42 x 2 mm – 12.50 RON/m

Prețul cantului variază mult în funcție de lățime, grosime și culoare și se adaugă la prețurile listate mai sus.

C. Prețul pentru prelucrări CNC se stabilește în funcție de complexitatea lucrării, grosimea materialului și mărimea comenzii.