Serviciile noastre

Utilitatea, Culorile si Designul pieselor de mobilier sunt principalele caracteristici ce ne-au motivat de-a lungul anilor sa concepem si proiectam mobilier de birou pentru toate spatiile de lucru.

Inca de la inceput am pus accent pe utilitatea mobilierului insa mereu a contat personalitatea celui ce-l foloseste si grija de a crea un spatiu prietenos si extrem de atragator. Mai ales pentru cei ce petrec 8 ore/zi la un singur birou si stiu sa aprecieze cel mai mult Utilitatea si Frumusetea spatiului propriu de lucru. Varietatea spatiilor de lucru ne-au provocat mereu in a gasi solutii din ce in ce mai ingenioase de design. Amplasarea mobilierului si organizarea cat mai eficienta a spatiului sunt principalele cerinte ale clientilor nostri. Cerinte pe care ne straduim sa le onoram cu profesionalism.

 • Design si proiectare
  Cu mai bine de doua decenii de experienta in productia de mobilier, The Prince International pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de servicii in domeniul amenajarilor interioare.
  Detalii
 • Transport si montaj
  Compania The Prince International va ofera servicii de transport, montaj si mutari mobila, asigurandu-va performanta, incredere si promptitudine.
  Detalii
 • Prelucrari PAL
  Oferim servicii debitare PAL, aplicare cant ABS (si pe rotund) si prelucrari CNC, toate cu utilaje profesionale HOMAG.
  Detalii

BUCURESTI

Tunari, Ilfov, 077180

Soseaua de Centura, nr. 20

+40-731.630.798 / +40-731.630.795 / +40-722.253.557

office@princeinternational.ro

CLUJ

Cluj-Napoca, langa Salice

Calea Baciului, nr. 2-4

+40-726.103.304 / +40-724.261.725

officecluj@princeinternational.ro

Follow us on Social Media:        

© 2018 All rights reserved to Prince International, Termeni si Conditii

Made by Creative Media Minds, www.mediaminds.ro